Дослідження методів витратного підходу до вартісного оцінювання об'єктів інтелектуальної власності - Перерва, Петро Григорович; Маслак, Марія Володимирівна; Свіщова, Наталія Сергіївна (My University, 2021)
Запропоновано метод індексації витрат, який полягає в індексації фактично понесених правовласником в минулому витрат на створення оцінюваного об'єкта інтелектуальної власності до дати оцінки. При проведенні індексації слід керуватися індексами зміни цін по елементах витрат.
Keywords: вартісна оцінка; інвестори; попит; пропозиція