Сравнительный анализ различных методик определения гарабитов гибкого колеса волновой зубчатой передачи - Ткаченко, Виталий Николаевич (НТУ "ХПИ", 2010)
Величина діаметра гнучкого колеса хвильової зубчатої передачі суттєво залежить від використовуємих методик розрахунків. В статті наведені підсумки порівняльного аналізу існуючих методик розрахунків діаметра гнучкого колеса.

Calculates the diameter wheel according to various criteria yield significant differences. In the expected work tested the comparative analyses of existing methods of calculation and verified by comparing the final results found by different methods.
Keywords: поверхности зубьев; износостойкость; подшипники качения; генератор волн; вращающие моменты