Функціоналізація поверхні срібла меркаптоанілінами - Ковальчук, Є. П.; Перевізник, О. Б.; Стефанович, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджена модифікація поверхні срібла 2-, 3- і 4-меркаптоанілінами. Розраховані за кількості електрики відновнювальної десорбції площі, які припадають на одну молекулу, змінюються від 29 Ǻ² для 2- меркаптоаніліну до 33 Ǻ² і 117 Ǻ² для 3- і 4-меркаптоаніліну, відповідно.

The modification silver surface by 2-, 3- and 4- mercaptoanyline has been investigated. Calculated from reduction desorbtion current the molecular area were from 29 Ǻ² for 2-mercaptoanyline, 33 Ǻ² and 117 Ǻ² for 3- and 4-mtcaptoanyline correspondently.
Keywords: циклічні вольтамограми; орто-ізомер; мета-ізомер; фізико-хімічна взаємодія; метод електрхімічної десорбції