Дидактичні аспекти навчання майбутніх прикордонників технічним дисциплінам - Кузь, Ю. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті проведено аналіз проблеми підготовки майбутніх прикордонників у ВНЗ, визначено протиріччя у навчально-виховному процесі, проаналізовано структуру педагогічної діяльності викладача, наведені напрямки покращення професійної підготовки курсантів через призму вивчення технічних дисциплін

The article analyzes the problems of future border guards in high school, identified the contradictions in the educational process, an analysis of the structure of teaching by the teacher, given the direction of improving the training of cadets from the perspective of studying technical subjects
Аspect of the training of future border guards technical disciplines
Keywords: професійна підготовка; підготовка курсантів; військова освіта; навчання курсантів; педагогічна діяльність