Вовк, Л. О.Григоренко, Ігор Володимирович2020-09-212020-09-212019Вовк Л. О. Оцінювання стандартних невизначеностей результатів вимірювань температури, тиску пару та вологості речовин при виготовленні карамельного сиропу / Л. О. Вовк, І. В. Григоренко // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 21-22.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48309ukсировинанапівфабрикатидатчик контролю температуритехнологічний процесвисокоточні вимірювальні перетворювачітисквологість речовиниОцінювання стандартних невизначеностей результатів вимірювань температури, тиску пару та вологості речовин при виготовленні карамельного сиропуThesis