Еколого-економічна ефективність формування портфеля проектів транспортного підприємства - Хрутьба, В. О.; Вайганг, Г. О.; Хрутьба, А. С. (НТУ "ХПІ", 2015)
Пропонуються методи та критерії екологічно-відповідального управління портфелем проектів транспортного підприємства. Визначено основні типи проектів портфеля проектів поводження з відходами. Наведено приклад удосконалення системи поводження з відходами транспортного підприємства за допомогою реалізації проектів сформованого портфеля проектів підприємства за критеріями еколого-економічної ефективності.

Methods and criteria for environmentally responsible management of a portfolio of projects proposed for transportation enterprise. Main types of projects identified for portfolio management of waste. An example of improving the waste management system is a transportation enterprise. Portfolio enterprise are formed by a criteria of environmental and economic efficiency.
Ecological and economic efficiency of a portfolio of projects of transport enterprises
Keywords: поводження з відходами; еколого-економічні критерії; автомобіль; інвестиції; portfolio of projects; transport enterprise; waste management; environmental; economic