Сафонова, О. М.Теймурова, А. Т.Дугіна, К. В.Головко, І. О.2014-07-152014-07-152012Сафонова О. М. Обгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей / О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, К. В. Дугіна, І. О. Головко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 117-122.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7586В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді.The relevance of animal proteins in grain processing products is considered in the paper. The optical properties and stability of functional animal proteins’ solutions were studied. The method of additives use in a dry form was substantiated.ukконцентрати тваринних білківоптичні властивості білкових розчинівефект Тіндалястійкість розчинівfunctional animal proteinsЮбгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішейArticle