Методичні вказівки для проведення комп'ютерного практикуму з курсу "Розподілені системи управління" - Подустов, Михайло Олексійович; Лисаченко, Ігор Григорович; Бабіченко, Анатолій Костянтинович; Шутинський, Олексій Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Ці методичні вказівки розроблені для проведення комп'ютерного практикуму зі студентами денної та заочної форм навчання спеціальності 151 – "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" з дисципліни "Розподілені системи управління". Методичні вказівки складаються з двох розділів. В першому розділі викладені основні правила роботи в середовищі програмування контролерів на базі гібридного компактного програмно-технічного комплексу (ПТК) Freelance 800F. Другий розділ присвячений власне виконанню завдань комп'ютерного практикуму.
Keywords: технічні характеристики; людино-машинний інтерфейс; промислові контролери; змішування речовин