Диверсифікація як можливий напрям зростання промислового підприємства - Грабович, Т. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті досліджено основні передумови, види та форми диверсифікації діяльності підприємств як складового елементу їх зростання.

The article deals with the basic premises, types and forms of diversification of activity of enterprises as an important element of their growth.
Keywords: прибуток; стратегія; конкуренція; diversification; profit; strategy; competition