Впровадження методу проектів у вивчення "психофізології" майбутніми бакалаврами з психології - Хавіна, Ірина Валер'ївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
У статі розкриті переваги впровадження методу проектів у вивчення "Психофізіології" майбутніми бакалаврами з психології. Описано методику проведення методу проектів, її мету, завдання та вплив на професійну фахову підготовку майбутніх бакалаврів з психології.

The article reveals the advantages of introducing the method of projects into the study of "Psychophysiology" by future bachelors of Psychology. The methodology of the project method, its goals, objectives and the impact on the professional training of future bachelor of psychology is described.
Introduction of the project method in the study of "psychophyzology" by future psychological bachelors
Keywords: професійна підготовка; стрес; профілактика стресу; комунікативні уміння; розумові операції