Бібліографія журналу "Схід", 1995-2006 рр. - Білецький, Володимир Стефанович; Сімченко, Г. В.; Лисенко, А. О. (ТОВ "Східний видавничий дім", 2007)
Підготовлене довідкове видання "Бібліографія журналу "Схід"" містить вичерпну інформацію про всі статті, вміщені в журналі за перші 12 років його існування. "Бібліографія…" включає розділи: "Систематичний каталог статей", "Алфавітний каталог статей", "Іменний покажчик авторів". Видання призначене для бібліотечних працівників, фахівців з економіки, філософії, історії, а також дослідників української преси.
Keywords: журнал "Схід"; хронологічний каталог статей; алфавітний каталог статей; іменний покажчик авторів