Прибор для обнаружения металлических объектов в биотканях - Гапон, Анатолий Иванович; Исмаилова, Э. С. (НТУ "ХПИ", 2007)
Запропоновано нове рішення побудови металодетектора на основі частотовимірювального методу, що відрізняється високою чутливістю та простотою конструкції давача. Розроблена структурна схема пристрою, приведено алгоритми.

The new decision of construction of metaldetector on the basis of frequencymeter a method distinguished by high sensitivity and simplicity of a design of the gauge is offered. The block diagram of the device is developed, algorithms of work are resulted.
Keywords: ранения глаз; диагностика; медицина; металлодетекция; измерительный генератор; результаты измерения