Формування здорового способу життя молоді в умовах війни - Субота, І. А.; Мовмига, Наталія Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розглянуто шляхи формування здорового способу життя молоді в умовах війни.

Ways of forming a healthy lifestyle for young people in war conditions are considered.
Formation of a healthy lifestyle for young people in the context of war
Keywords: здоров'я; здоровий спосіб життя; молодь; війна