Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни "Маркетингові дослідження" - Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2023)
Наведено методичні вказіки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Маркетингові дослідження" за розділами: маркетингові дослідження споживчої цінності товару, маркетингове дослідження галузі, розроблення профілю споживача при проведенні маркетингового дослідження, сегментація споживачів продукції при проведенні маркетингового дослідження, дослідження рівня інтенсивності конкуренції на цільовому ринку, визначення вхідних бар’єрів на ринок.
Keywords: методичні вказівки; розрахунково-графічне завдання; маркетингові дослідження; опитування; аналіз; споживачі; ринок; конкуренти