Контрольні завдання з французської мови - Слесаренко, Валентина Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2008)
Дані методичні вказівки призначені для студентів I курсу економічних спеціальностей заочної форми навчання. Методичні вказівки складаються з контрольного завдання 1 (осінній семестр) і контрольного завдання 2 (весінній семестр). Кожне контрольне завдання містить 5 варіантів. При підготовці завдань використовувалась оригінальна література економічного напрямку та лексика текстів, які включались в кожен варіант завдання.
Keywords: вказівки методичні; лексика; економіка