Інструментарій підтримки кадрових дій керівника - Гуцан, Олександр Миколайович (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Прибуткове функціонування підприємства не можливо уявити без прийняття обґрунтованих рішень (у тому числі адміністративно-управлінських та кадрових) оскільки вони дають впевненість в правильності тих чи інших дій. Важливим інструментом обґрунтування певного спектру управлінських рішень є дані соціометричних досліджень колективу.
Keywords: підприємства; управлінські рішення; анкетування; неформальний лідер