Теорія графів. Лекції та варіанти індивідуальних домашніх завдань - Іглін, Сергій Петрович (My University, 2015)
Лекції та варіанти ІДЗ для студентів, що вивчають теорію графів.
Keywords: ізоморфізм графів; пакування; розфарбовка; дерево остовне; алгоритм; матроїд; цикл; відношення бінарні; алгоритм Дейкстри; алгоритм Флойда-Воршола; мережа