Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Урбоекологія" - Кривільова, Світлана Павлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна має метою: формування у майбутніх фахівців-екологів сучасного рівня уявлень про взаємодією міст і їх систем з природним середовищем, розуміння ними взаємовпливу міст і довкілля, отримання знань про основи проектування міст, про особливості формування в них флори і фауни, про умови проживання людини в місті.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; урбоекологія; взаємовплив міст і довкілля; захист навколишнього середовища