Концептуальні положення аналізу рівня комплаєнс-безпеки країни та підприємства - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Тернопільський національний економічний університет, 2019)
Проведено дослідження сучасного стану та визначено основні складові економічної безпеки країни та підприємства. Обґрунтовано необхідність врахування в подібного роду розрахунках фактору комплаєнс-безпеки. Визначено основні фактори, які мають найбільш вплив на рівень комплаєнс-безпеки.
Conceptual provisions of analysis of the level of compliance of the security of country and enterprise
Keywords: економічна безпека; промислові підприємства; комплаєнс-функція; ризики; управління; economic security; compliance; industrial enterprises; evaluation; model of calculation