Арутюнян, Тетяна Володимирівна2016-11-292016-11-292016Арутюнян Т. В. Дослідження впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз / Т. В. Арутюнян // Тези доп. 24-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2016), 18-20 травня 2016 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – Ч. 2. – С. 243.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/24977ukпродукти харчовіцінність біологічнаметаболізмферментвітамінкультура зерноваДослідження впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпазThesis