Сертификация и качество продукции - Тютюник, Лариса Ивановна; Иванова, Лидия Анатольевна (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті надається матеріал, що стосується системи сертифікації продукції котельного устаткування. Міжнародна організація по стандартизації (ISO) створила та ввела вже неоднократно модифіковану серію стандартів ISO9000. Мета серії стандартів – забеспечення та піддержання якості продукції або надаваємих послуг, та формування впевненності у керівництві, що плануєма якість буде досягнена та буде працювати.

In article creation of system of quality (TQM and ISO) of technological maintenance of manufacturing of production as an element of the general system of quality of production that allows to increase technological discipline of manufacture and precisely to define a role of each worker in achievement of the purposes of technological maintenance as one of basic elements of manufacture of the boiler equipment is considered.
Keywords: система менеджмента качества; Медждународная организация по стандартизации; котельное оборудование; предоставление услуг