Структурування процесу управління дебіторською заборгованістю підприємств - Кильницька, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті проаналізовано структурування процесу управління дебіторською заборгованістю підприємств.

In the article the structuration of process of account receivable management of enterprises is analyzed.
Keywords: активи підприємства; управління підприємством; політика маркетингова; кошти оборотні; account receivable