Спосіб зварювання чавуну - Калін, М. А.; Емдін, А. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розроблений спосіб зварювання чавуну електричною дугою, який відрізняється тим, що дуга горить між вугільним електродом і виробом, а зварювальний дріт подають через отвір у вугільному електроді, який живиться струмом прямої полярності

Amethod of welding cast iron electric arc featuring the arc Burns between carbon electrode and the workpiece and electrode wire is fed through a hole in the charcoal electrode that is fed by a current straight polarity
Keywords: дуга; вугільний електрод; дріт; границя сплавлення; шов; зазор; arc; pig iron; welding; carbon electrode wire