Шляхи підвищення платоспроможності та ліквідності сучасного промислового підприємства - Побережна, Наталія Миколаївна; Цапун, Олена Олександрівна (ВД "Гельветика", 2015)
Досліджено теоретичні напрацювання науковців з питань управління платоспроможністю та ліквідністю промислового підприємства.

Theoretical achievements of scientists about the management of solvency and liquidity of the industrial enterprises were studied.
Keywords: оцінка платоспроможності; оптимізація ліквідності; шляхи підвищення; управлінські заходи