Перспективи використання гібридних Softcore архітектур на базі RISC-V - Корнієнко, В. Р.; Філіппенко, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є огляд існуючих варіантів реалізації архітектури RISCV та аналіз відкритих інструментів проектування, які можна використовувати під час повного циклу синтезу Softcore-процесора. В доповіді наводяться результати використання інструментів та продуктивності отриманих синтезованих Softcore-процесорів.
Keywords: інформаційні технології; програмне забезпечення; обробка даних