Застосування мікроконтролерів при дослідженнях електричних апаратів - Грищук, Юрій Степанович (НТУ "ХПІ", 2016)
Розроблені структурні і принципові електричні схеми стендів автоматизованої системи керування технологічним процесом досліджень (АСК ТПД) електричних апаратів на базі мікроконтролерів МК1816ВЕ51 і MSP430 та алгоритм її роботи.

The structural and circuit diagrams stands automated process control system studies (ACS TPI) electric devices based on MCUs MK1816VE51 and MSP430 and the algorithm of its work.
The use of microcontrollers in studies of electric vehicles
Keywords: електричний апарат; автоматизація досліджень; швидкодіючий запобіжник; лабораторний стенд; мікроконтролер; electrical apparatus; automation research; quick fuse; test machine; microcontroller