Інтерактивний лічильник кількості холодної та гарячої води - Панченко, Віталій Олександрович; Івченко, Олександр Володимирович; Шарапов, Сергій Олегович; Жигилій, Дмитро Олексійович; Іванов, Віталій Олександрович; Денисов, Роман Володимирович; Кулик, Віталій Сергійович; Колісніченко, Едуард Васильович; Скиданенко, Максим Сергійович; Хованський, Сергій Олександрович; Медвідь, Світлана Анатоліївна; Гречка, Ірина Павлівна (ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2023)
Інтерактивний лічильник кількості холодної та гарячої води містить блок вимірювання холодної води, що містить корпус з вмонтованою в нього віссю, на якій розміщена крильчатка і магнітна муфта, який з'єднаний з запам'ятовуючим пристроєм та блоком обробки і керування, що виконано у вигляді OPC-сервера (Open Platform Communications), з'єднаного з монітором та через мережу Internet входами-виходами з віддаленим запам'ятовуючими пристроєм. Додатково до блока обробки і керування приєднаний блок вимірювання гарячої води з встановленим в ньому датчиком температури, який під'єднаний до блока обробки і керування.
Keywords: патент; корисна модель; вимірювальна техніка; споживання води; електрична енергія; холодна вода; температура; магнітне поле; імпульси; водопостачання