Міжнародний економічний розвиток країн як запорука уникнення проявів недобросовісної конкуренції - Перерва, Петро Григорович; Ткачов, Максим Михайлович; Колотюк, Вікторія Сергіївна (Інтерсервіс, 2024)
В доповіді запропоновані напрямки, спрямовані на створення сприятливого середовища для економічного розвитку країн та їхньої інтеграції в світову економіку. Вони допомагають збільшувати економічний потенціал країн та покращувати якість життя їхніх громадян. Доведено, що міжнародний економічний розвиток країн сприяє створенню умов для чесної та здорової конкуренції, що веде до сталого економічного зростання і підвищення добробуту суспільства.
Keywords: розвиток; недобросовісна конкуренція; міжнародний бізнес; глобалізація, країни; промислові підприємства