Дослідження спалювання вугілля та вуглемазутних комплексів - Білецький, Володимир Стефанович; Сергєєв, П. В. (Криворізький національний університет, 2014)
Виконано лабораторні і стендові дослідження спалювання вугілля і вугільно-мазутних комплексів. Показано переваги вугільно-мазутних комплексів над вугіллям з точки зору інтенсифікації процесу спалювання. Знайдені аналітичні вирази, які характеризують динаміку вигорання паливних частинок.
Keywords: енергетика; вугілля; вугільно-мазутні комплекси; спалювання