Основи моделювання та аналізу бізнес-процесів із використанням нотації BPMN - Копп, Андрій Михайлович; Орловський, Дмитро Леонідович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
У навчально-методичному посібнику розглядається комплекс питань, пов'язаних із теоретичними та практичними основами моделювання та аналізу бізнес-процесів. Основну увагу приділено нотації моделювання BPMN (Business Process Model and Notation). Розглянуто теоретичні основи створення моделей бізнес-процесів із використанням нотації BPMN. Також навчально-методичний посібник містить практикум моделювання, виконання якого має на меті отримання базових практичних навичок зі створення діаграм BPMN. Призначено для студентів, що навчаються за спеціальностями F2 «Інженерія програмного забезпечення» та F3 «Комп'ютерні науки» і слухачів післядипломної системи освіти всіх форм навчання.
Keywords: навчально-методичний посібник; бізнес-процеси; методологія ARIS; засоби Business Process Management; процесне управління; програмне забезпечення; інформаційні технології