Перспективний спосіб розробки нафтових облямівок в умовах підтримання пластового тиску - Шевердін, О. С. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2023)
В даній роботі було розглянуто перспективний спосіб розробки нафтових облямівок в умовах підтримання пластового тиску. Він включає закачування газу в газову частину покладу над бар’єром, що ділить газову і нафтову частини.
Keywords: нафтові облямівки; пластовий тиск; газоконденсатний поклад; газова шапка; газонафтовий контакт