Управління ризиками інтелектуальної власності - Матросова, Вікторія Олександрівна; Верютіна, Вікторія Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Криворізький національний університет, 2022)
Визначено, що ризики мають місце на всіх етапах створення та використання об'єктів інтелектуальної власності. За відсутності обліку ризиків зростають втрати і знижується ефективність управління інноваційним бізнесом. Тому важливим елементом дослідження проблем оцінки та захисту інтелектуальної власності в сучасній економіці є стратегічне управління та пом’якшення ризиків інтелектуальної власності
Keywords: трансфер; інтелектуальна власність; інновації; технології; промислові підприємства; ризики