Методичні вказівки до виконання курсового проекту зі спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" з дисципліни "Міжнародна економічна інтеграція" - Посохов, Ігор Михайлович (My University, 2021)
Курсовий проект студента - це науково-практичне дослідження обраної теми і оформлюється відповідно до вимог, прийнятих в НТУ "ХПІ". Курсовий проект з дисциплін професійного спрямування як одна з основних і ефективних форм самостійної роботи студентів є важливим етапом підготовки бакалаврів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини". Мета курсового проекту полягає в поглибленні та закріпленні теоретичних і практичних знань, отриманих студентом в процесі вивчення дисципліни "Міжнародна економічна інтеграція". Виконання курсового проекту дозволяє визначити і оцінити ступінь засвоєння теоретичного матеріалу та вміння застосовувати теорію при вирішенні конкретних практичних ситуацій.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; підприємницька діяльність; менеджмент; інтеграційні процеси