Модернізація промислової інфраструктури як фактор підвищення техногенної безпеки - Домбровський, В. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Висвітлено основні проблеми, пов'язані з порушеннями технологічної безпеки, зроблено наголос на важливості моніторингу стану об'єктів і впровадження систем управління ризиками в період військової нестабільності. The text highlights the main challenges associated with violations of technological safety and emphasizes the importance of monitoring facility conditions and implementing risk management systems during period of military instability.
Modernization of industrial infrastructure as a factor in improving technological safety
Keywords: техногенна безпека; промисловий об'єкт; аварія; ризик; моніторинг; technogenic safety; industrial facility; accident; risk; monitoring