Методи проведення експериментальних досліджень - Геворкян, Е. С.; Тимофеєва, Л. А.; Гуцаленко, Юрій Григорович (My University, 2015)
У повному обсязі матеріали рукописи в комп'ютерній верстці в складі депонованого звіту про НДР надаються за договором з організацією державної реєстрації та обліку НДДКР: Український інститут науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) [сайт: <http: //www.uintei.kiev. ua>, адреса: 03171, м. Київ-171, вул. Антоновича, 180].
Keywords: сировина; синтез; складові нанодисперсні; карбід вольфраму; оксид цирконію; оксид алюмінію; електроконсолідація; композиції нанопорошкові; властивості; структура; обробка математична