Економіко-правові причини порушення прав інтелектуальної власності - Перерва, Петро Григорович; Ткачов, Максим Михайлович (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто нагальні причини використання прав інтелектуальної власності в українській промисловості. Розроблені пропозиції щодо зменшення випадків порушень виключних прав та виробництва контрафактної продукції.

The urgent problems of exercising right of intellectual property are considered in Ukrainian industry. The worked out suggestions are in relation to diminishing of cases of violations of absolute titles and production of goods of pirate goods.
Keywords: економіко-правові проблеми; матеріальна відповідальність; реальні збитки; майнові збитки; reliability; duration; loss; charges; consumer