Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи "Розрахунок шестипульсного мостового керованого випрямляча" - Крилов, Денис Сергійович; Холод, Ольга Ігорівна (Центр оперативної поліграфії "Рейтинг", 2023)
Темою розрахункової роботи є проектування шестипульсного мостового керованого випрямляча (КВ) середньої або великої потужності, що включає вибір елементів і розрахунок параметрів силової схеми, розрахунок регулювальних, зовнішніх характеристик і енергетичних коефіцієнтів. У цих методичних вказівках наведено основні розрахункові співвідношення та криві, необхідні для проектування, дано посилання на довідкову літературу, яку доцільно використовувати.
Keywords: методичні вказівки; трансформатори; електрична енергія; кути комутації; напруга; коефіцієнт корисної дії; струм; потужність