Паління – фактор зниження розумової працездатності студентів - Шевченко, Олександр Сергійович; Шевченко, Валентина Володимирівна; Гузенко, К. В.; Савенко, І. О.; Гончарова, Л. В. (Харківська медична академія післядипломної освіти, 2000)
Наведені дані з анкетування студентів 1-2 курсів Української інженерно-педагогічної академії щодо шкідливої звички паління та її впливу розумову працездатність, зокрема спроможність запам'ятовувати нову інформацію.
Keywords: паління; пам'ять; розумова працездатність; дослідження