Дослідження процесу отримання та компактування ультрадисперсного карбіду вольфраму - Геворкян, Е. С.; Мельник, О. М.; Тимофеєв, С. С.; Чишкала, В. О.; Гуцаленко, Юрій Григорович; Борзяк, О. В.; Ананьєв, А. А.; Колосов, І. В.; Іщенко, В. І. (My University, 2015)
У повному обсязі матеріали рукописи в комп'ютерній верстці в складі депонованого звіту про НДР надаються за договором з організацією державної реєстрації та обліку НДДКР: Український інститут науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) [сайт: <http: //www.uintei.kiev. ua>, адреса: 03171, м. Київ-171, вул. Антоновича, 180].
Keywords: дослідження мас-спектрометричні; синтез; температура; час; оптимізація; властивості; структура