Апробація методики визначення рівню специфічності промислової продукції виробничого підприємства - Кочетова, Тетяна Іванівна; Яцина, Вікторія Валентинівна (Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського, 2016)
Обґрунтовано необхідність аналізу складу промислової продукції виробничих підприємств за рівнем специфічності. Здійснено апробацію методики визначення ступеню специфічності товарів, що дозволяє ранжувати їх за атрибутами специфічності. Зроблено висновки щодо отриманих результатів розподілу товарів промислового призначення за типами згідно атрибутів трансакції на виробничому підприємстві.

The necessity of industrial goods analysis at the production enterprises according to the specificity level has been grounded. The approbation of methods for the determining the level of goods specificity, which allowing to rank industrial products in accordance to theirs specificity attributes has been done. The conclusions about obtained results of industrial goods distribution due to transaction attributes at the industrial enterprises have been made.
Аpprobation methods for the determining the specificity level of production enterprise industrial products
Keywords: специфічність активів; товари промислового призначення; атрибути трансакції; ідіосинкратичні товари; недосконало імітуємі товари; стандартизовані товари; виробниче підприємство; assets specificity; industrial goods; attributes of transaction; idiosyncratic goods; imperfectly imitated goods; standardized goods; industrial enterprises