Інтелектуальний зміст інноваційної технології - Косенко, Андрій Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді доведено, що інтелектуальний зміст інноваційної технології охоплює сукупність знань, моделей, аналітичних механізмів та логічних структур, що дозволяють системам функціонувати автономно, оптимізувати процеси, адаптуватися до змін середовища та взаємодіяти з користувачем. Основу такого змісту формують: бази знань та онтології; алгоритми штучного інтелекту; інформаційно-аналітичні модулі; засоби самонавчання та прогнозування.
Keywords: інноваційні технології; інтелектуальна власність; інтелектуальний зміст; економіка; розвиток; промислові підприємства