Татарінова, О. І.Півень, Олена Миколаївна2024-02-102024-02-102023Татарінова О. І. Використання сімплекс-гратчастого плану "склад-властивість" для оптимізації рецептури шоколаду з добавками / О. І. Татарінова, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 613.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73933ukтемний шоколадшоколад з добавкамирецептури шоколадуорганолептична оцінкасімплекс-ґратчасті плани Шефферецептурні компонентидегустаціядегустаційна оцінкаматематичні моделірівняння регресіїшоколад "Choko-vegetable splash"рослинні інгредієнтиВикористання сімплекс-гратчастого плану "склад-властивість" для оптимізації рецептури шоколаду з добавкамиArticle