Робоча програма навчальної дисципліни "Інтелектуальна власність систем безпеки" - Хвостенко, Владислав Сергійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Інтелектуальна власність систем безпеки" – освоєння необхідних знань системи інтелектуальної та промислової власності у винахідницькій та патентно-ліцензійної діяльності, методологічних основ створення об'єктів промислової власності та інженерної психології, захисту патентних прав, міжнародного співробітництва у сфері інтелектуальної власності, авторського права і суміжних прав, а також системи патентної інформації; вміння використовувати на практиці нормативно-правові акти при забезпеченні правової охорони науково-технічних досягнень і творчої продукції, провести патентно-інформаційні дослідження в певній галузі техніки, знайти аналоги і оформити заявку на об'єкт промислової власності.
Keywords: системи інтелектуальної власності; системи промислової власності; винахідницька діяльність; патентно-ліцензійна діяльність; об'єкти промислової власності; інженерна психологія; захист патентних прав; міжнародне співробітництво; інтелектуальна власність; авторське право; системи патентної інформації; правова охорона науково-технічних досягнень; правова охорона творчої продукції; патентно-інформаційні дослідження; заявка на об'єкт промислової власності; системи безпеки