Рекомендації щодо покращення діяльності банківської системи України під час війни - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Ковальов, Ростислав Ігорович (My University, 2022)
Представлені рекомендації щодо покращення банківської системи України, а саме: відновити репо-операції з облігацій внутрішніх державних позик; зниження дохідності депозитних сертифікатів; знизити процентну ставку НБУ за депозитними сертифікатами; знизити вартість внутрішніх державних запозичень.
Keywords: банк; державний бюджет; ВВП; капіталізація