Розробка рекомендацій щодо захисту від дії факторів біологічної природи на суднах водного транспорту - Горбач, С. Ю.; Велигдан, Н. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто основні шкідливі та небезпечні виробничі фактори біологічної природи на суднах та їх вплив на працівників водного транспорту.

The main harmful and dangerous production factors of a biological nature on ships and their impact on water transport workers are considered.
Development of recommendations for protection against the effects of biological factors on water transport vessels
Keywords: коронавірус; COVID-19; карантин; судноплавство; coronavirus; quarantine; shipping