Освітні послуги вищого навчального закладу і їх ресурсне забезпечення - Дмитренко, О. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведена класифікація і структуризація видів освітніх послуг вищих навчальних закладів, визначені їх соціально-економічні категорії, ресурсне забезпечення та суспільне значення.

Classification and strukturization of types of educational services of higher educational establishment is conducted. Also their socio-economical categories, resource providing and social sense are certain.
Keywords: вища освіта; управління; маркетингова діяльність; educational services; higher educational establishment; resources