Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Бізнес-планування в туризмі та гостинності" - Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та гостинності» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей: J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»; J3 «Туризм і рекреація» містять перелік тем лекційних занять, завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до виконання курсового проєкту побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» зі спеціальностей: J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»; J3 «Туризм і рекреація».
Keywords: методичні вказівки; курсові проєкти; сфера гостинності; готельно-ресторанний бізнес