Облік, аудит і оподаткування: теорія та практика - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Єршова, Наталя Юріївна; Жадан, Тетяна Андріївна; Кузнецова, Світлана Олександрівна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія Миколаївна; Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Юр'єва, Ірина Анатоліївна (My University, 2021)
Розглянуто основні питання, пов’язані з основами наукових досліджень, фінансового аналізу, організації бухгалтерського обліку, управлінських інформаційних систем в обліку, аналізі та аудиті, обліку і фінансової звітності за міжнародними стандартами, соціальної відповідальності бізнесу та бізнес-соціального аналізу, діджиталізації обліку, бухгалтерського обліку в управлінні підприємством, стратегічного управлінського обліку, обліково-аналітичного забезпечення ЗЕД, консолідації звітності, а також організації та методиці аудиту, державному фінансовому контролю. Призначено для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування".
Keywords: навчальний посібник; лінійне програмування; управлінські інформаційні системи; діджиталізація обліку; державний фінансовий контроль; методологія наукових досліджень; трансфертне ціноутворення; система збалансованих показників