Визначення експлуатаційних навантажень в елементах обладнання при виробництві паливних пеллет - Штефан, Е. В.; Риндюк, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто приклад практичного використання розробленого методу визначення конструкційних параметрів обладнання в технології гранулювання біомаси при виробництві паливних гранул.

The example of the practical use of the developed method of determination of construction parameters of equipment is considered in technology of granulation of biomass at the production of fuel granules.
Keywords: ущільнення; дисперсні матеріали; конструктивні параметри; технологічні параметри; математична модель