Synthesis and study of optically transparent benzguanamine oligomers with luminescent properties - Lebedev, V. (Технологический центр, 2016)
Представлені результати синтезу і дослідження оптично прозорих бензгуанаміноформальдегідних олігомерів з люмінесцентними властивостями. Представлені дані про особливості синтезу високопрозорих бензгуанаміноформальдегідних олігомерів, досліджені їх основні оптичні та експлуатаційні характеристики. Встановлено, що отримані бензгуанаміноформальдегідні олігомери мають високі спектрально-люмінесцентні характеристики.
Keywords: синтез; дослідження; прозорість; люмінесценція; олігомери; полімери; бензогуанамін; формальдегід; спектри; детектори